Ako sa robí umenie na Borovej a Bukovej

Na štvrtkovej schôdzi sme sa dohodli, že cez víkend si musíme ísť niekam dobre zašliapať. Mali sme dva varianty. Dlhý a kratší. Osobne som sa nemohol dočkať víkendu. V sobotu ráno sme nasadli do áut a išli sme pozrieť Andreja na Borovú a pomôcť mu zhodiť jeho sochu. Bol to topoľ asi 4 m vysoký s priemerom tak 1,5m. Takže celkom slušná masa dreva. Bolo to také moderné umenie ale všetci sme v tom videli iba jedno. Veľkého 4 metrového falusa. Andrej ho potreboval položiť na zem, aby urobil nejaké reštaurátorské práce, tak my ostatní sme odišli do vínnej pivničky, kde sme boli ochotní podstúpiť ochutnávku vínka. Bolo vinikajúce aj s klobáskou z diviny. Po dvoch hodinkách sme už boli na odchode, ale ešte bol kurz zvárania, tak v rámci zabitia nudy sme sa snažili púšťať si šarkana. Tak toto by som ozaj nečakal na horolezeckej akcii. 🙂

Zatiaľ sa nám počasie pokazilo a preto sme prehodnotili svoje sily a schopnosti a preto sme trochu upravili naše pôvodné plány. Prišli sme do Smoleníc (našťastie všetci živí a zdraví). Pri cintoríne sme si povedali, že ideme na „malý výlet k zámku“. Ivane po hodine chôdze do kopca to už bolo podozrivé. Tak sme jej objasnili naše úmysly. Síce k tomu zámku ideme, ale cez Záruby a Havranicu. Z neba začali padať divné veci, ktoré boli ako polystyrénové guličky. Asi niekto zatepľoval nebesá. Cestou sme pokorili všetky časy na hr??bikoch, čím nám stúplo sebavedomie. Na Zárubách sme trošku premrzli.

Po malej pauzičke na pizzu v Smoleniciach sme sa presunuli do vyhriatej chaty. Ďíky Marcel. Tu popri pojedaní zapekaných zemiakov a rozprávaní rôznych historiek zrazu niekomu vybehol z úst rým, ktorý sa nám tak zapáčil, že sme sa hneď chopili šance vytvoriť našu prvú pieseň. A myslím, že sa nám po hodinke tvorivej činnosti aj celkom podarila. Týmto pozdravujem Miš?ka do Moskvy. Natočili sme video a verziu pre rádia a podľa našich zdrojov CDčká s našim singlom sú rozposlané do všetkých rádií na Slovensku. Tipujem, že behom dvoch týždňov budeme v hitparádach Top 10 na popredných miestach s Robbie Williamsom a U2. Našu tvorivú činnosť prerušil náš najväčší extrémista, ktorý v noci chcel robiť downhill vedľa chaty, ale schod bol tvrdší ako jeho čelo.
\r\nPôvodne to mala byť zimná príprava do Tatier, ale keďže na Bukovej bola krásna jar, tak teraz len dúfame, že budú k nám nebesá naklonené a z Tatier zmizne 4. lavínový stupeň, aby sme mohli ísť prevetrať zimnú výbavu.

Autormi pesničky sú : Tomáš, Darinka, Edo, Marcel, Neťo, Rampár, Gabo, Ivana, Lucia, Fafo, Maroš a Juro, Kubák a Garfield

Ďakujeme za podporu

Horolezecký sprievodca

Náhodné galérie

29 p1020613 p8112641 p1060019 p1060330 img_0147x image00012 dsc00040

Archív