james- ***+

Na hotel prichádzam 22:30 v nadeji že zábava bude v plnom prúde, ale na recepcci nik v bare nik iba na chodbe dvaja starsi páni v debate že ich cesta BA-Tatry vyšla 45 Sk. Tak čo mi ine ostava, pridám sa k ním a vybavujem nocľach. Paráda vybavil som manželsku postel s ………..

Na druhý deň ma zlákali hrať karty a ten kto prehra bude behat okolo plesa vyzlečený a vykrikovať „som k*k*t a nevie hrat karty“, typnite si kto to prehral 🙁 . Večer sme si v rodinej atmosfére pozreli výbornu prezentaciu z Bafinov.

Na treti deň sme mali kariet už plný krk a tak sme sa  radsej šli prejst na popradské. Ano v tom počasi na ktoré sme sa radšej pozerali z tepla izby. Neveril som že može byť ešte horšie počasie, ale na dalši den bolo!Cesta zamrzla vietor dostal do sily a tak turisti prichadzali na hotel plaziačky, štvor-nožky pomahajúc si paličkami a auta pohonom 4×4 (za autom štyria tlačiaci chlapy  v mačkach).

To divadlo ma tak zmohlo že som si išiel zdriemnut (už asi po piaty krát v ten deň). Snívalo sa mi o krásnej prsnatej deve ktorá leží vedla mňa v posteli. A keď som sa prebudil vedľa mňa pekna nahá ženska ktorá sa na mňa tisla. No láska na prvý pohlad. No a čo že nemala ruky a nohy? Aspoň mi nikam neutečie. Veď nikto nie je dokonaly. Tak cely zalúbený som ju vystrojil a išli sme na večeru. Až tam sa ukazalo čo je zač. Klasika už som jej nestačil, tak sa vrhla po prvom čo prišlo. Až to začala brat rad radom a hlava nehlava  kým neostalo človeka ktorý by ju neopáčil alebo aspoň nevytancoval, akurát ta hudba nebola na tancovanie(poprosim organizatorov jamesu o vymenenie DJ a použit radšej hracú skrinku).

Posledný deň ako to vždy býva pri odchode domov prestalo fúkat a dokonca vyšlo aj slnko!!!

Učasnici: Dada, Edo, Marcel, Janko, Peter, + Katka, Anička

Vystupi: ništ !!! počasie to nedovolilo, ale zato sme skusili všetky hry čo boli na hoteli dokonca aj jacuzzu.

Ďakujeme za podporu

Horolezecký sprievodca

Náhodné galérie

dsc0783 dsc0018 7.5_trollveggen 00020 obrazok_044 p1020351 img_3825 p2065217

Archív