james- ***+

Na hotel prichádzam 22:30 v nadeji že zábava bude v plnom prúde, ale na recepcci nik v bare nik iba na chodbe dvaja starsi páni v debate že ich cesta BA-Tatry vyšla 45 Sk. Tak čo mi ine ostava, pridám sa k ním a vybavujem nocľach. Paráda vybavil som manželsku postel s ………..

Na druhý deň ma zlákali hrať karty a ten kto prehra bude behat okolo plesa vyzlečený a vykrikovať „som k*k*t a nevie hrat karty“, typnite si kto to prehral 🙁 . Večer sme si v rodinej atmosfére pozreli výbornu prezentaciu z Bafinov.

Na treti deň sme mali kariet už plný krk a tak sme sa  radsej šli prejst na popradské. Ano v tom počasi na ktoré sme sa radšej pozerali z tepla izby. Neveril som že može byť ešte horšie počasie, ale na dalši den bolo!Cesta zamrzla vietor dostal do sily a tak turisti prichadzali na hotel plaziačky, štvor-nožky pomahajúc si paličkami a auta pohonom 4×4 (za autom štyria tlačiaci chlapy  v mačkach).

To divadlo ma tak zmohlo že som si išiel zdriemnut (už asi po piaty krát v ten deň). Snívalo sa mi o krásnej prsnatej deve ktorá leží vedla mňa v posteli. A keď som sa prebudil vedľa mňa pekna nahá ženska ktorá sa na mňa tisla. No láska na prvý pohlad. No a čo že nemala ruky a nohy? Aspoň mi nikam neutečie. Veď nikto nie je dokonaly. Tak cely zalúbený som ju vystrojil a išli sme na večeru. Až tam sa ukazalo čo je zač. Klasika už som jej nestačil, tak sa vrhla po prvom čo prišlo. Až to začala brat rad radom a hlava nehlava  kým neostalo človeka ktorý by ju neopáčil alebo aspoň nevytancoval, akurát ta hudba nebola na tancovanie(poprosim organizatorov jamesu o vymenenie DJ a použit radšej hracú skrinku).

Posledný deň ako to vždy býva pri odchode domov prestalo fúkat a dokonca vyšlo aj slnko!!!

Učasnici: Dada, Edo, Marcel, Janko, Peter, + Katka, Anička

Vystupi: ništ !!! počasie to nedovolilo, ale zato sme skusili všetky hry čo boli na hoteli dokonca aj jacuzzu.

Ďakujeme za podporu

Horolezecký sprievodca

Náhodné galérie

dsc04920 dsc01894 p1010203 dsc00189 22042010539 p5159709 OLYMPUS DIGITAL CAMERA IMG_4116

Archív