Silvester

Všetko sa to začalo pozvaním Lucky a Miša, aby sme sa 31. 12. 2007 dostavili vo večerných hodinách do ich nového a takmer prázdneho bytu. Zišla sa tam tá najlepšia spoločnosť akú HK Skoba ponúka. Konkrétne tam boli tieto rodinné klany: Kšinantovci + Katka, Tomovičovci, Zemkovci (len starší), Tomaškovičovci, predseda a samozrejme hostitelia Mišo a Lucia. Ak si dobrý matikár, tak ti muselo výjsť číslo 17.

Celý večer sa niesol v znamení? songu SILVESTER, SILVESTER … Stôl sa prehýbal samími dobrotami a pitný režim sme sa snažili dodržiavať čo najlepšie. Svoju prebytočnú energiu sme využili hlavne pri tancovaní. Videli sme rôzne neuveriteľné tanečné kreácie. Najviac asi šokoval Radar s Katkou. Pri ich pohyboch nemal len Fafo otvorené ústa a veľké vypúlené oči. Čas sme vypĺňali veselými príhodami, kde nezostalo ani jedno oko suché. Tí šikovnejší sa poprípade pooblievali vínom. Najviac nás ale aj tak pobavilo Marošove ??reĿit?? rozprávanie o ??al??rnikovi v kostole /myslel kostolníka/. Pomaly sa schyľovalo k polnoci a Stano s Martinom a Marošom predviedli svoju ohňostrojovú šou. A ako sa spieva v jednej pesničke:“ Show must go on“, tak sme sa o 24.00 vybrali na námestie pozerať ohňostroj. Pripili sme si čašou šampanského, popriali si všetko dobré do nového roku a dali si nejakú tú pusu. Hlavne tá posledná časť sa náramne páčila niektorým jedincom a preto si ju zopakovali aj 3 krát. Po návrate na byt zábava gradovala. Postupne začala prichádzať únava na žúrujúcich ľudí. Ich utancované telesné schránky sa povaľovali kde-tu po podlahe v rôznych polohách. Únava doľahla aj na Maroša. Okolo išiel Juro nenápadne s fľašou piva v ruke. A urobil niečo nečakané. Rozhrkal pivo a budil ho ??t??lom, ako keď oslavuje výťaz F1. Na ten blažený a šťastný výraz Jura asi nikto z nás, čo to videl, tak skoro nezabudne. Noc sa pomaly vystriedala s ránom. Postupne odchádzajú hostia. Zostalo nás tam iba pár statočných. S Radarom sme upratali a umyli riady, čo to ešte pokecali a popili s predsedom. O 4.15 sme sa rozlúči a pobrali sme sa rýchlo do postieľok /to je citát macka Uška/.

A aký bol teda Silvester 2007? Super a som rada, že som ho mohla stráviť spolu s Vami. Tak aj ja Vám želám, nech všetky akcie dopadnú tak ako táto.

Ďakujeme za podporu

Horolezecký sprievodca

Náhodné galérie

obrazok_021 p1060848_wrchol,_piramide_vincent_4215 p1070644 p1120643 img_5667 sam_0626 DSC_0128 SONY DSC

Archív