Haló víno

Stáva sa pomaly tradíciou, že víkend pred Dušičkami sa stretávame na Bukovej. Aby sme sa neopakovali po Američanoch, tak túto akciu nevoláme Halloween ale Haló víno. Foneticky nám znela táto kombinácia najlepšie. Uznajte, že haló pivo, alebo haló hruškovica neznie až tak dobre. Tento rok sa mnohí vyznamenali nápaditými maskami. Preto bolo celkom možné, že ste stretli v piatok večer v krčme živú jaternicu, mesiac Česko-Slovenko-Sovietskeho priateľstva, siamske dvojčatá, Dionýzosa (Bakchusa), nejaké tie ženské prevleky, čarodejníkov, zajačika Playboya, letca, športovca, mačku, vlka, námorníka, lakiernika. Po miernom šoku hostí sa rozpútala super debata pri vínku.

Sobotné ráno sa nieslo v znamení vyrezávania strašidiel z tekvíc. Potom sme sa vydali na výlet cez kopanice do Bukovej a tí, ktorí ešte vládali aj na Záruby a cez Havranicu naspäť. Bol to super jesenný výlet. Večer sa osadenstvo pomaly ale isto začalo prezliekať do masiek a vydali sme sa na Rozbehy, kde sa rozbehla celkom dobrá tanečná zábava. Nezainteresovaní neverili vlastným očiam. Vidieť ležať húseničku cez štyri stoličky, tancovať vlka s červenou Karkulkou, krtka, Shreka s Fionou, šaša a samozrejme všetkých ostatných, ktorí sa zúčastnili aj piatkového večera. O hudbu sa staral(a) v prevleku devy ľahkých mravov niekde z Holandska Peťo. Zábava trvala do neskorých nočných hodín.

Bola to jedna z tých akcií, na ktoré veľmi rád spomínam a vraciam sa k fotkám, ak potrebujem zlepšiť náladu. Aj na stránku by som uverejnil čo-to z odfotografovaných masiek, len niektoré zvieratká a rozprávkové bytosti nesúhlasili a nedali mi povolenie na mediálnu propagáciu.

Ďakujeme za podporu

Horolezecký sprievodca

Náhodné galérie

p1020613 img_3813 img_0295x 1 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA DSC_2193 012

Archív